Hesabımı Sil
Hesabınızı ve buna bağlı tüm verileri kalıcı olarak silin.
Hesabınızı sildiğinizde şunlar kalıcı olarak silinir:
- E-posta ve şifreniz
- Kontör bakiyeniz ve kontör işlem geçmişiniz
- "Dosyalarım"a yüklediğiniz tüm Excel/CSV dosyaları
Telefonunuzdaki mükellef ve fiş kayıtları zaten yalnızca cihazınızda tutulur, bu işlemden etkilenmez. Bu işlem geri alınamaz.